Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes

Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes is one of the most favored of current trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes is 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes estimated approx 30 minutes.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

Pour un repas gourmand et équilibré à la fois. Une recette à personnaliser suivant vos goûts et envies.
Petite variante : Il est aussi possible d’ajouter un poireau finement émincé ou des courgettes. Vous pouvez utiliser du Saumon, quelques Saint-Jacques.
Pour encore plus de recettes, je vous invite à aller visiter mon site Web en cliquant sur ce lien www.plaisirculinaire.fr. Vous pouvez également si vous le désirez vous abonner à ma chaîne Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC0P2GDl4mSfbn4PTbj1iWew…
Amicalement.
Sylvie

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes:

  1. 1 oignon
  2. 3 carottes
  3. 2 gros navets
  4. 600 g dos de Cabillaud
  5. 300 g crevettes décortiquées
  6. 20 cl bouillon de légumes
  7. 20 cl crème fraiche liquide
  8. Farine
  9. 1 cuillère à soupe d'huile d'olive
  10. 1 cuillère à soupe jus de citron
  11. Sel, Poivre moulin
  12. Bouquet garni (thym, laurier,...)

Steps to make to make Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes

  1. Épluchez et émincez l'oignon. Dans une sauteuse, faites chauffer l'huile d'olive et y ajoutez l'oignon. Faites revenir à feu doux jusqu'à ce que l'oignon soit translucide, environ 5 minutes.
  2. Épluchez et coupez les légumes en julienne. Les ajouter dans la sauteuse avec le bouquet garni. Faites revenir 5 bonnes minutes à feu moyen. Ajoutez le bouillon de légumes et portez à ébullition (il est aussi possible de mettre du vin blanc sec à la place). Ajoutez la crème fraiche liquide, ainsi que le jus de citron et laissez réduire quelques minutes. Salez et poivrez selon votre goût.
  3. Pendant ce temps coupez les dos de Cabillaud en gros cubes. Panez légèrement les morceaux de poisson dans la farine, et faites de même avec les crevettes. Faites revenir le poisson et les crevettes séparément dans deux sauteuses avec de l'huile d'olive.
  4. Après coloration ajoutez-les aux légumes. Si la sauce est trop épaisse, ajoutez un peu de bouillon (ou de vin blanc). Laissez cuire à feu très doux environ 10 minutes.
    Au dernier moment, ajustez l'assaisonnement à votre convenance.
    Servir aussitôt accompagné d'un riz Basmati et décorez d'herbes aromatique.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make easy changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for novices you don't need to learn them however only if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its great something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Quick Blanquette de Dos de Cabillaud et Crevettes. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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