Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande)

Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande)

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande). One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) is pour environ 20 petites pièces. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) estimated approx prépa 30 min + repos et 20 min de cuisson.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Spécialité alsacienne qui se réalise idéalement avec les restes d'un pot-au-feu.
#Alsace

Ingredients and spices that need to be Get to make Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande):

  1. 200 g farine
  2. 3 oeufs + 1 pour la farce
  3. 75 g semoule fine de blé dur
  4. 5 cl d'eau
  5. 250 g viande (en général les restes de pot-au-feu sinon boeuf haché)
  6. 100 g légumes cuits (carotte, poireaux, navets..)
  7. oignon
  8. persil
  9. beurre
  10. bouillon de pot-au-feu
  11. sel
  12. poivre

Steps to make to make Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande)

  1. Pour la pâte à nouilles : Travailler la farine avec les 3 oeufs, un peu de sel et la semoule. Bien mélanger et ajouter l'eau au fur et à mesure pour obtenir une pâte homogène. Faire une boule et laisser reposer 1 heure.
  2. Pour la farce : Préparer le bouillon en mettant 1 litre d'eau à chauffer avec le cube pot-au-feu (ou utiliser le bouillon du pot-au-feu de la veille) et les légumes finement hachés.
  3. Pendant ce temps, faire suer l'oignon dans une poêle avec un peu d'huile et ajouter la viande pour la saisir doucement. Lorsqu'elle est cuite, laisser refroidir et réserver (ou encore une fois, utilisez des restes de viande).
  4. Quand les légumes sont cuits, à l'aide d'un chinois, filtrer le bouillon pour les récupérer. Bien les égoutter et réserver. Garder également le bouillon qui servira pour la suite.
  5. Mélanger la viande et les légumes bien refroidis avec le dernier œuf pour lier la farce. Ajouter un peu de farine pour donner de la consistance.
  6. Pour la suite, étaler la pâte en forme de carré ou rectangle puis recouvrir de farce sur la totalité en veillant à laisser tout de même 2 cm de pâte sur le bord haut qui permettront de souder le boudin.
  7. À partir du bord du bas, commencer à rouler la pâte pour former ce boudin en veillant à bien serrer. Lorsque vous arriverez en haut, humidifier la bande de pâte et terminer de rouler pour bien fermer le boudin.
  8. Placer ce boudin 5 à 10 minutes au frais (idéalement congélateur). Cela permettra de faciliter la découpe.
  9. Après ce temps, sortir le boudin et tailler des tranches (pas trop épaisses) afin de former les escargots.
  10. Pour la cuisson, les faire d'abord dorer à la poêle dans un peu de beurre, de chaque côté, pour les solidifier puis ajouter du bouillon au 3/4 et laisser pocher à feu moyen. La pâte va absorber le bouillon et lorsqu'elle est bien gonflée et tendre, c'est prêt !
  11. Servir bien chauds avec un fond de bouillon dans l'assiette et une salade verte à côté.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make easy adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for basic food preparation skills for newbies you do not require to discover them yet only if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Steps to Make Speedy Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande). Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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